dilluns, 25 de maig de 2020

FEINETES 25 AL 29 MAIG

Hola Pinypons! Desitjo que estigueu bé, i què disfruteu de sortir i anar a jugar! Aquesta setmana ja podem començar a anar a la platja a nedar, i imagino que deveu tenir moltes ganes perquè ja comença a fer caloreta. Estic molt contenta de l'esforç de molts de vosaltres. Ho estau fent molt bé, i ses mamàs i es papàs estan fent una enfeinada. Felicitats a tothom!
Aquí teniu les tasques per aquesta setmana. Ja sabeu que les podeu fer poquet a poquet, sense presses, però intentau fer-les, perquè així reforçam continguts i mantenim les rutines i els hàbits. Ànims i que passeu molt bona setmana!!
😘😘😘😘😘😘

DILLUNS 25 MAIG

RUTINES DIÀRIES
Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DILLUNS 25 MAIG 2020, dibuixem el temps que fa, tot amb MAJÚSCULA).
L'encarregat d'avui és en GUIDO.DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a GUIDO. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.


AMBIENT ARTISTES


Avui marxem a l'ambient d'artistes. Us enrecordeu del conte Monstre de colors? Mireu mireu...En Juanfra ens ha preparat una feineta amb el conte, molt especial, perquè la faceu a casa. Espero que us agradi que ho disfruteu!!
DIMARTS 26 MAIG

RUTINES DIÀRIES
Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DIMARTS 26 MAIG 2020, dibuixem el temps que fa, tot amb MAJÚSCULA).
L'encarregat d'avui és en ANAIS.
DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a ANAIS. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.MATEMÀTIQUES
Avui farem un joc de mates amb gots, i construirem torres. Només necessitam gots de plàstic o cartró, i dibuixar els puntets. Després es papà o sa mamà us han de donar diferents opcions, i valtros col.locar els gots... Us animau?
PSICOMOTRICITAT
Avui anam a psico...us fa ganes ballar?
DIMECRES 27 MAIG

RUTINES DIÀRIES
Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DIMECRES 27 MAIG 2020, dibuixem el temps que fa, tot amb MAJÚSCULA).
L'encarregat d'avui és na NATALIA.DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a NATALIA. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.

COMENÇA PER...

Seguim amb el joc que iniciàrem la setmana passada. Avui us regalo dues lletres més que com. ja sabeu corresponen a noms dels vostres amics i amigues.
A        J

Heu de pensar com sonen, quin amic/ga la té, i pensar una paraula que comenci per aquesta lletra (pot ser el nom del nostre amic, o una altra paraula diferent) i l'escrivim així com sapiguem. Ens poden ajudar es papà o sa mamà, però només a dir el so de la lletra, no que ens l'escriguin. Després sí que ens poden donar el model de la lletra ben escrita, i veure què tal ens ha sortit!! Ànim i escriviu molt!


DIJOUS 28 MAIG

RUTINES DIÀRIES
Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DIJOUS 28 MAIG 2020, dibuixem el temps que fa, tot amb MAJÚSCULA).
L'encarregat d'avui és en DYLAN.


DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a DYLAN. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.

MATEMÀTIQUES. Anem a fer unes feinetes de mates.


DIVENDRES 29 MAIG

RUTINES DIÀRIES
Continuem com cada dia amb les rutines diàries: cantem la cançó del Bon dia, la cançó dels dies de la setmana, la cançó del pastoret i acabem amb la nova gràfica del temps (recordem escriure el nostre nom complet, la data d'avui DIVENDRES 29 MAIG 2020, dibuixem el temps que fa, tot amb MAJÚSCULA).
L'encarregat d'avui és en JOSE (ara començam una altra vegada la llista):


DIBUIX QUE LI DEDICAM A L'ENCARREGAT/DA
Avui toca fer-li un dibuix super guapo a JOSE. No oblideu escriure el seu nom amb lletres polides, de colorins, etc.


AMBIENT CASETA
Avui anem a la caseta i prepararem un exquisit esmorzar! Anem a fer un panini!! Aquí us deixo un vídeo on us convido a fer-ne, una espècie de pizza damunt d'un panet. Què us vengui de gust!!
ANGLÈS
Aquí teniu els enllaços d'anglès perquè jugueu a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada