dimecres, 22 d’abril de 2020

FEINETES DIJOUS 23 I DIVENDRES 24

DIJOUS 23

DIADA DE SANT JORDI

Avui és Sant Jordi i és un dia molt especial. És la festa dels llibres i dels contes, i ens encanta celebrar-ho. Com enguany ens toca passar-ho a casa, ens toca fer-ho d'una manera...diferent!! Però tot i així, ens ho passarem molt bé! Per començar, aquí teniu el conte de Sant Jordi! A veure qui endevina qui és el que us conta el conte?


Us ha agradat? Aquí us deixo la cançó perquè us l'aprengueu i la canteu jugant! Endavant!!


Us convido a què faceu un dibuix del conte: podeu dibuixar en SANT JORDI, el DRAC, la PRINCESA, el CASTELL...el que més us hagi agradat! Recordeu darrera del full escriure el vostre nom i la data, DIJOUS 23 ABRIL 2020.

DIVENDRES 24

EL MEU CONTE PREFERIT.
Seguint amb les activitats de Sant Jordi, per avui us vull proposar que ens expliqueu, amb el watsap del papa o de la mama, un conte que hàgiu llegit, que us hagi agradat molt, i que vulgueu compartir-ho amb tots naltros. Pot ser un conte que tengueu a casa, que us hagin contat aquests dies, o algun altre del que tenim a l'escola, i que us agrada molt. 
Espero les vostres recomanacions literàries. Un petonet!!

UNA ROSA MOLT ESPECIAL.

Voleu fer les vostres pròpies roses en paper? Aquí teniu un exemple molt senzillet per fer roses mentre feim grafo. Només necessiteu un full en blanc, color vermell i color verd. Ànim, que segur que us quedaran xulíssimes!! 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada